rising radiance

Welkom !

 

root down

 

week 1

Welkom op de allereerste week van deze training! Deze eerste week staan in het teken van aankomen in je lichaam. Vaak leven we heel gehaast en snel. Daardoor maken we maar weinig verbinding met ons lichaam en gaan we voorbij aan hoe we ons voelen, hoe onze energie stroomt en wat ons lichaam nodig heeft. Daarom gaan we deze eerste week rustig starten en geleidelijk aan afdalen in ons lichaam. Deze eerst set warmt je lichaam geleidelijk aan op. Het zijn vrij makkelijke houdingen die je energie zachtjes aan doen stromen. Daarbij werk je in op je allereerste chakra en de ‘lower triangle’. Op die manier wakker we geleidelijk aan de kundalini energie op en maken we ons klaar om die te ontvangen. We verhogen de energie geleidelijk aan zodat ons lichaam uit zijn winterslaap ontwaakt! We eindigen met een fijne meditatie om de geest in staat van rust en vrede te brengen.

yogaset

Kriya for emotional and mental balance

 

meditatie

Inner conflict resolver meditation

 

audio

Gevoelservaring

Afstemoefening om in de flow te komen

sessie 1

worksheet

DECONSTRUCTING LIMITING BELIEFS
Vind hier de pdf

joy opens the path

yogaset

Kundalini yoga with the master,
set 3

 

meditatie

Meditation to penetrate the unknown without fear. Mantra ‘Aap Sahaee Hoa, Sachay Daa Sachaa Dhoa, Har, Har, Har’

sessie 2

worksheets

STRENGTHS EXERCISE
Vind hier de pdf

worksheets

PURPOSE EXERCISE
Vind hier de pdf

BUSINESS BRAINSTORM
Vind hier de pdf

speak your truth

week 3

Deze week concentreren we ons op de 5de chakra, de keelchakra. Eenmaal de energie meer en meer begint te rijzen kom je tot een vernieuwd en vollediger bewustzijn van jouw waarheid. Je gaat meer en meer voelen wat je echt wil en wat je te doen hebt. Daarom is de tijd aangebroken om je waarheid ook te gaan uitspreken. Als we dat niet doen ontstaat er opnieuw een blokkade, ditmaal rond de keel. Daarom gaan we deze week inwerken op die chakra en de blokkades die mogelijks bestaan losmaken. Dat doen we met een fijne kriya die inwerkt op onze nek en de aanverwante klieren, de schildklier en de thymusklier. Nadien doen we een meditatie waarbij we ademhaling en stem gebruiken om onze innerlijke leiding te versterken. Laat je gaan bij het reciteren van de mantra’s, laat je stemgeluid uit je navel komen en maak contact met je innerlijke kracht.  

yogaset

Kriya for the neck and thyroid

meditatie

Meditation for Guidance –
Waho Guru.

 

sessie 3

inner mentor

Inner Mentor Worksheet
vind hier de pdf

worksheets

open your heart

week 4

Deze week trekken we de energie die we de voorbije weken hebben opgebouwd en doen stromen naar de ‘upper triangle’. We brengen de energie naar ons hartcentrum. Doordat de kundalini energie begint te stromen kom je meer tot jezelf en ga je oude beschermingslagen weg pellen. In deze fase kan je goed gaan voelen waar er blokkades zijn en waar je hart gesloten is. Maar enkel als je hart helemaal open is kan je jezelf ten volle geven. Daarom is het belangrijk dat je toch het werk gaat doen om je hart meer te openen. Omdat het kwetsbaar kan zijn om je hart te openen gaan we aan de slag met een fijne kriya en meditatie die je daarbij ondersteunen. Je gaat de energie opwekken om je ten volle te verbinden met je hartsenergie. Nadien ga je die energie gaan uitsturen in het universum en ga je deze actie bezegelen met een mantra die bescherming brengt.

yogaset

Nabi kriya for prana apana

 

meditatie

Meditation for protection and projection from the heart. ‘Aad gurah nameh, jugad guray nameh, sat guray nameh, siri guru ved nameh.’

 

sessie 4

‘The process of growth through Kundalini Yoga is a natural unfolding of your own nature. The blocks to that growth are your attachments to the familiarity of the past, and your fear of the expanded Self. As you practice Kundalini Yoga you will grow. Like a snake you will need to shed old skins to be more of who you are’

– Yogi Bahjan